Nieuwe pastoor voor Bunde, Geulle, Moorveld en Ulestraten

St. Agneskerk Bunde

Paul Horsch wordt de nieuwe pastoor van de parochies van Bunde, Geulle, Moorveld, Ulestraten, Borgharen en Itteren. Dat is zondag door het Bisdom in de betreffende parochies meegedeeld. Horsch is nu nog pastoor van Maastricht-Oost.

Pastoor van acht parochies
Bisschop Smeets van Roermond heeft Horsch gevraagd om deze nieuwe taak op zich te nemen. Hij wordt pastoor van de parochies H. Cornelius Borgharen, H. Martinus Itteren, H. Johannes de Doper Limmel, H. Antonius van Padua Nazareth en van de parochies H. Agnes Bunde, H. Martinus Geulle, Onbevlekt Hart van Maria Moorveld en H. Catharina Ulestraten. Alle parochies liggen in het dekenaat Maastricht.

Priester sinds 1988
Horsch werd in 1988 priester gewijd en werkte vervolgens in parochies in Nieuwenhagen en Broeksittard en sinds 1993 in diverse parochies in Maastricht.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 6-10-2019: Gemeenteraad kiest voor regiegemeente, opmerkelijke situatie tijdens stemming over RVU & Het centrum compleet op de schop

Lees volgend bericht

“Intimidatiebrief” is geschreven door oud-klasgenoot