De Kloomp legt tot nader bericht hun activiteiten stil

De Kloomp laat weten dat zij voorlopig hun activiteiten tot nader bericht stil leggen. Zij doen dit omdat hun leadzanger en voorman Luc Volders onlangs getroffen is door een hersenbloeding.

Revalidatie
De Kloomp schrijft het volgende in hun verklaring: “Op dit moment is Luc in revalidatie bij Adelante te Hoensbroek. Hier heeft hij alle rust om na te denken over nieuwe passende teksten en liederen zodat wij na deze revalidatie periode zijn comeback kunnen vieren met een geheel nieuw muzikaal repertoire”. “Met pijn in ons Kloompehart zijn we dan ook genoodzaakt om voor dit moment alle activiteiten te staken tot nadere berichtgeving” aldus de Kloomp.

Lees vorig bericht

Nog enkele plaatsen vrij bij bloemschikken

Lees volgend bericht

Excursie herfst in het Geuldal