Startsein Week van de Veiligheid

Op woensdag 9 oktober geeft burgemeester Clermonts het startsein voor de Week van de Veiligheid bij de Albert Heijn in Bunde. Dit gebeurt tijdens het inloopspreekuur van de wijkagent tussen 14.00-16.00 uur. Alle heuvellandgemeenten brengen tijdens de Week van de Veiligheid sjablonen aan op stoeptegels. Deze sjablonen bevatten teksten die aandacht vragen voor een veiligheidsthema, zoals bijvoorbeeld diefstal. Tijdens de aftrap zal de burgemeester samen met de politie een sjabloon aanbrengen op de stoep. Dit jaar ligt de focus op het voorkomen van heling. In onze gemeente wordt ook nog aandacht besteed aan de thema’s lachgas en hennep.

Lees vorig bericht

Wethouder Volders overweegt beëindiging politieke loopbaan

Lees volgend bericht

Nog enkele plaatsen vrij bij bloemschikken