Week van de veiligheid van start gegaan

Woensdagmiddag heeft burgemeester Clermonts in Bunde het startsein voor de Week van de Veiligheid gegeven. Dit gebeurde tijdens het inloopspreekuur van de wijkagenten. De burgemeester heeft met een hogedrukspuit de stoep schoon gemaakt waarna de wijkagenten in het bijzijn van Boa’s en de burgemeester een sjabloon met witte verf op de stoep aanbrachten. De tekst luidde: stop fietsendiefstal gebruik een tweede slot. Het thema van de Week van de Veiligheid is: terugdringen van heling. Daarnaast heeft de gemeente Meerssen aandacht voor de gevolgen van het gebruik van lachgas en de gevolgen van het hebben van een hennepkwekerij. Na de opening werd er bij Albert Heijn een kop koffie gedronken.

Week van de veiligheid van start gegaan

Lees vorig bericht

75 jaar bevrijding schuilkeldermuseum Maastricht

Lees volgend bericht

Herhalingsles EHBO bij sportletsels