Herhalingsles EHBO bij sportletsels

Maandag 14 oktober bestaat de herhalingsles EHBO uit het behandelen van sportletsels. Oorzaak van sportletsels zijn o.m.: de acute sportletsels ontstaan door een kortdurige ernstige verstoring van de belastbaarheid, zoals een enkel verdraaiing. Overbelasting letsels ontstaan door een langdurige en herhaaldelijke overschrijding van de belastbaarheid. Bij sporten in de buitenlucht, kunnen dieren, insecten, teken maar ook weersomstandigheden (onderkoeling, oververhitting, onweer) gevaar opleveren. Bij blessure vrij sporten zijn 2 zaken van groot belang: het behandelen van blessures en het voorkomen van sport blessures, zodat behandeling minder vaak nodig zijn in de toekomst. We gaan het a.s. maandag allemaal in praktijk brengen tijdens de herhalingsles om 20.00 uur in de Stip.

Lees vorig bericht

Week van de veiligheid van start gegaan

Lees volgend bericht

Geen kleinschalig crematorium van Yarden in de Weerterhof