Gemeente Meerssen evalueert ontmoetingsplekken

De gemeente Meerssen heeft het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) opdracht gegeven om onderzoek te doen naar de (jongeren)ontmoetingsplekken in onze gemeente. Het gemeentebestuur wilt middels een enquête laten onderzoeken of deze plekken wel voldoen aan datgene de gemeente ooit voor ogen had.

Overlast
Enkele jaren geleden werd in elke kern van Meerssen een ontmoetingsplek gerealiseerd. Primair bedoelt voor jongeren, maar ook voor andere passanten. Dit naar aanleiding van de overlast die jongeren vaak op verschillende plekken in de buurt veroorzaakten. Om toch enigszins grip op deze jongeren te krijgen werd besloten om in elke kern één ontmoetingsplek te creëren.

Digitale vragenlijst
Voor dit doel heeft het CCV een digitale (anonieme) vragenlijst gemaakt. Iedereen kan deze vragenlijst invullen, zowel de jongeren zelf als ook alle andere betrokkenen. De vragenlijst kunt u vinden op https://www.meerssen.nl/projecten/ontmoetingsplekken/

Lees vorig bericht

Beslaglegging goederen camping de Boskant was rechtmatig

Lees volgend bericht

Remco Vertommen vervangend wethouder