Remco Vertommen vervangend wethouder

Raadslid voor het origineel, Remco Vertommen, is de komende maanden de vervanger van wethouder Volders. Dat heeft de gemeente bekend gemaakt. Wethouder Luc Volders van partij Het Origineel is getroffen door een hersenbloeding en daarom voorlopig niet inzetbaar. “Hij zal voor langere tijd zijn werkzaamheden niet kunnen hervatten. De gemeenteraad bespreekt naar alle waarschijnlijkheid in een van de komende raadsvergaderingen een voorstel voor tijdelijke vervanging. Het Origineel heeft Remco Vertommen genomineerd als vervangend wethouder.” De gemeenteraad moet hier formeel wel nog over beslissen.

Nieuw in de gemeenteraad
Vertommen zit pas ander half jaar namens coalitiepartij Het Origineel in de gemeenteraad. Tijdens de verkiezingen in 2018 heeft hij voldoende stemmen binnengehaald om plaats te mogen nemen in de gemeenteraad. Nu naar anderhalf jaar als raadslid wordt hij dus vervangend wethouder.

Wie de plaats van Vertommen als raadslid gaat innemen is niet bekend.

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen evalueert ontmoetingsplekken

Lees volgend bericht

Column: De schaamte voorbij…