25 jaar Computer Club Geulle

Dit jaar viert Computer Club Geulle haar 25 jarig jubileum. Op 14 december 1994 zag zij het levenslicht. Opgericht door 2 enthousiaste computerfreaks. CCG is sindsdien uitgegroeid tot een hechte vereniging, welk een begrip is in Geulle, binnen de gemeente Meerssen maar zeker ook ver daar buiten.

Open huisdag
Op Zaterdag 9 november 2019 houdt Computer Club Geulle de eerstvolgende club dag en nodigen zij belangstellenden en geïnteresseerden uit, voor hun open huisdag. Iedereen is van harte welkom en krijgen uitgelegd waar Computer Club Geulle voor staat. Koffie met een Limburgs stukje vlaai staat klaar.

De Kollekamp
De open huisdag wordt gehouden in gemeenschapshuis De Kollekamp,
Schoolstraat 77 Moorveld. Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook terecht op onze eigen website:
www.ccgeulle.nl

Lees vorig bericht

Kinderkleding-speelgoed-beurs

Lees volgend bericht

25 jaar Computer Club Geulle