Haloween in centrum Meerssen: Save The Date

Tijdens het weekend van 26 en 27 oktober staat Meerssen in het teken van Halloween. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. En alle kinderen mogen zich verkleden en snoepjes vragen in de winkels.

Halloweenmarkt binnenplaats gemeentehuis
Op de binnenplaats van het gemeentehuis is zaterdag 26 oktober van 12.00-17.00 een Halloweenmarkt. Hier is volop food, fashion en fun. Bezoekers kunnen genieten van muziek en diverse optredens en er is een foto winactie.

Roep Trick or treat
Kinderen wordt gevraagd zich te verkleden, want dat hoort bij Halloween. Ook kunnen kinderen zich laten schmincken en in elke winkel mag er ’trick or treat’ geroepen worden.

Lees vorig bericht

Grote renovatie nodig voor zwembad Geulle

Lees volgend bericht

Halloween in centrum Meerssen: Save The Date