GMK concert Ave Maria

Het Gäöls Mannenkoor GMK gaat zondag 3 november de bewoners van Zorgcentrum Ave Maria met vrolijke muziek een gezellige middag bezorgen. In het concert gaat het koor op een muzikale reis naar onder andere Oostenrijk. Daar aangekomen zingen ze “Im Weissen Rössl”. Met nog enkele andere nummers probeert het koor de stemming er in te brengen. Het is de bedoeling om na de pauze met zijn allen, zangers en bewoners een aantal bekende Limburgse liedjes te zingen.

Vrolijke boel
Omdat het een vrolijke boel kan worden nodigt het GMK ook familie en bekenden van de bewoners uit voor dit concert. De bedoeling is dat er met de hele club samen gezongen wordt. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Zondagmiddag
Het concert vindt plaats op zondag 3 november. Aanvang 14.30 uur. Wie na deze middag enthousiast is geworden en met het GMK wil blijven meezingen, kan iedere woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur terecht in Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77, 6237 NC Moorveld.

Lees vorig bericht

Paddenstoelen aangetroffen in de sporthal

Lees volgend bericht

GMK concert Ave Maria