SMHO dertig ton goederen naar Moldavië

Donderdagochtend was het weer zover. De vrijwilligers van de stichting SMHO in Bunde waren druk bezig om een vrachtauto uit Moldavië vol te laden met goederen voor twee bestemmingen in dat land. Een deel van de goederen was bestemd voor het Republic Hospital in Chinisau en het andere deel voor stichting Child Care Moldova in Singera. Het betrof onder andere ziekenhuisbedden,  meubels, rolstoelen en poetsmiddelen. De goederen krijgen een tweede leven. Omdat Moldavië geen EU land is moesten de goederen via de douane van het vliegveld ingeklaard worden zodat de chauffeur geen problemen aan de Moldavische grens heeft.

SMHO dertig ton goederen naar Moldavie gebracht

Lees vorig bericht

GMK concert Ave Maria

Lees volgend bericht

BKB kunstgroep expositie in de Auw Kerk