Halloweengriezels in centrum van Meerssen

Met een Halloweenmarkt op de binnenplaats van het gemeentehuis is zaterdagmiddag Halloween gevierd. Een aantal ondernemers van Meerssen presenteerde hun koopwaar in verschillende kraampjes. Kinderen kwamen verkleed en werden opgeschrikt door de aanwezige griezels, spoken en een spinnenhond. De kinderen van Dansstudio Op Den Camp danste voor alle aanwezigen een griezeldans. De festiviteiten bleven niet alleen tot op de markt want de kinderen konden bij winkels en horecagelegenheden snoep scoren.

Zo was het centrum van Meerssen zaterdagmiddag vol met griezelende kinderen opzoek naar snoep. De Halloweenmiddag werd georganiseerd door Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen.

Halloweengriezels in centrum van Meerssen

Lees vorig bericht

Bewoners St. Catharinastraat blij maar ook teleurgesteld

Lees volgend bericht

Wel of geen wintertijd?