Entertainer Con Gerards en Frenk en Ger bij Kerst-Inn Rothem

Op zaterdag 7 december organiseert het Kerstcomité van voetbalvereniging RVU weer een Kerstmiddag voor de 50-plussers van Rothem en Weert. Deze winteractiviteit wordt georganiseerd in het gemeenschapshuis De Koel en begint om 12:30 uur.

“Most Beautiful Time of the Year”
Op deze middag zijn alle (oud-)inwoners en iedereen, die zich vanuit het verleden en/of heden verbonden voelen met Rothem uitgenodigd om samen een sfeervol Kerstfeest te vieren. De Koel zal die dag weer de sfeer uitademen van de “Most Beautiful Time of the Year”. Ook voor bewoners van bejaardenhuizen met een Rothemse achtergrond een mooie kans om met leeftijdsgenoten lekker bij te kletsen. Er wordt rekening gehouden met de geluidsterkte van de muziek.

Dansen en hapjes
Het Kerstcomité is momenteel hard aan het werk een aantrekkelijk, smakelijk en gevarieerd programma samen te stellen. Tijdens het programma is er voldoende ruimte om te dansen, gezellig bij te kletsen en uiteraard zullen onze gasten door onze medewerkers worden voorzien van smakelijke hapjes.

Con Gerards
Entertainer Con Gerards, grote gangmaker in 2018 en de vertolker van vele Gouwe Ouwe Muzieknummers, zorgt voor de muzikale omlijsting van deze Kerst-In. Als uitsmijter zijn onze “toppers” uit Rothem en Weert, het zangduo “Frenk en Ger” vast gelegd. Vorig jaar kregen zij onze gasten op de banken met hun muzikale hoogstandjes “Festival vaan Leefde” en “de Lach van Amore”.

Kaartverkoop
Informatie, entreeprijs en kaartverkoop is te verkrijgen bij onderstaande adressen. Bij 80 verkochte entreekaarten stopt de verkoop. Wees er op tijd bij op=op.
Hay Dolmans           Heideweg 15a                     Rothem                    06-21835486
Theo Breuer             Eburonenstraat                  Rothem                    06-48234212

Lees vorig bericht

De Geul van bron tot monding door Olaf Op den Kamp

Lees volgend bericht

Epilepsie Café Maastricht en Heuvelland