Marsna Erepenning voor Marlies Slaghekke-Kurvers uit Geulle

Burgemeester Clermonts reikte vrijdagochtend de Marsna Erepenning van Verdiensten der Gemeente Meerssen uit aan mevrouw Marlies Slaghekke-Kurvers uit Geulle. Slaghekke nam in 2010 het initiatief tot het organiseren van de kunstroute ‘Kunst Kleurt Je Leven’. Deze kunstroute wordt komend jaar voor de tiende keer georganiseerd. Slaghekke neemt afscheid van de organisatie en ontving de erepenning tijdens haar afscheidsbijeenkomst. 

Verbinding
Marlies Slaghekke  is al tien jaar initiatiefneemster en medeorganisator van de kunstroute ‘Kunst kleurt je leven’. Daarnaast zet ze zich onder andere belangeloos in als voorzitter van de Vrouwenbond Geulle, toneelvereniging Geulle, Kerkkoor Sint Martinus en het Vrouwencafé. Tussen 2008 en 2017 leverde Slaghekke haar bijdrage aan de maaltijdverzorging van Avé Maria en Slachtofferhulp. Ook zette ze zich in voor De Zonnebloem. Met haar inzet is Slaghekke erin geslaagd een verbinding te leggen tussen Geulle aan de Maas, Geulle Beneden en Geulle Boven en tussen jeugd, ouderen, gehandicapten en de kerk.

Lees vorig bericht

De weekmarkt in herfststemming

Lees volgend bericht

Documentaire 100 jaar harmonie St. Agnes gemist?