Honderdste jeugdlid scouting Bunde ingeschreven

Chiel en Guido Debije zijn vrijdagavond ingeschreven als 100ste en 101ste  jeugdlid van scouting Bunde. Voorzitter Marc Smeets maakte dit bekend. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst van waarbij alle Bevers en Explorers zich op het voorplein bij het scoutinggebouw verzameld hadden. Na de bekendmaking werd er confetti afgeschoten. Het bestuur is blij met deze mijlpaal.  De Bevers en de Welpen hadden eerder voederkransen voor vogels gemaakt. Deze hebben de ouders en scouts mee mogen nemen om in de tuin op te hangen zodat de vogels genoeg te eten hebben komende winter.

Honderdste jeugdlid scouting Bunde ingeschreven

Lees vorig bericht

Marsna erepenning voor Marlies Slaghekke Geulle

Lees volgend bericht

Special over de begroting in Meer Politiek