Meedenken over toekomstvisie centrum Meerssen

Foto: gemeente Meerssen

Het gemeentebestuur van Meersen roept inwoners op om mee te denken over de toekomstvisie voor het centrum. Om dit mogelijk te maken worden de inwoners uitgenodigd om op donderdag 21 november tussen 13:00 uur en 21:00 uur een bezoek te brengen aan de pop-up Visitheek aan de Beekstraat 62a.

Nieuw leven inblazen
Het gemeentebestuur gaat zich sterk maken om het centrum van Meerssen nieuw leven in te blazen. Zo moet de winkelleegstand aangepakt worden en dient het centrum een onderscheidend karakter te krijgen waarin fietsers en voetgangers zich veilig voelen. Daarnaast wordt de markt opnieuw ingericht. Ook de band tussen het centrum en de omliggende gebieden moet en kan sterker, aldus het gemeentebestuur.

Visitheek
Door de Visitheek wilt het gemeentebestuur samen met alle inwoners, ondernemers, jongeren, ouderen, kinderen, verenigingen en organisaties bouwstenen verzamelen om vorm en inhoud te geven aan een toekomstvisie voor het centrum van Meerssen.

Lees vorig bericht

Special over de begroting in Meer Politiek

Lees volgend bericht

Meedenken over toekomstvisie centrum Meerssen