Remco Vertommen officieel benoemd tot wethouder

Remco Vertommen is maandagavond 4 november tijdens de begrotingsvergadering benoemd tot vervangend wethouder van de gemeente Meerssen. 12 leden van de gemeenteraad stemde voor, 1 stem tegen, 1 stem eigen keuze ( het staat bij deze stemming vrij om een andere naam in te vullen van een ander persoon) en 2 blanco. Vertommen was anderhalf jaar raadslid voor partij het Origineel van Luc Volders. Peggy Laugs uit Ulestraten neemt de plaats in van Vertommen in de gemeenteraad.

Portefeuille van wethouder Volders
Vertommen gaat de komende maanden de portefeuille van wethouder Volders overnemen. Volders heeft onder andere de problematiek van de Sint Catharinastraat in zijn portefeuille. Verder heeft hij de portefeuille evenementen, toerisme & sport. Volders is op dit moment revaliderend van een hersenbloeding.

Meer Politiek
Tijdens de special van Meer Politiek, over de begroting, kreeg wethouder Gulikers al een aantal vragen over de benoeming van Vertommen. Ook inwoners van onze gemeente stelde via Meer Vandaag vragen over het toevoegen van een “vijfde” wethouder in deze financieel moeilijke tijden van de gemeente.

Lees vorig bericht

Hout stoken een van de grootste veroorzaker fijnstof

Lees volgend bericht

Vijfhonderdste fiets verlaat fietswerkplaats Ruggesteun