Concert Synagoge verplaatst naar Stella Maris College

Het concert van Claudia Couwenbergh en Alice Hendriks is wegens grote belangstelling, op donderdag 21 november om 20.00 uur, verplaatst naar de aula van het Stella Maris College. Door de verplaatsing van het concert zijn er nog plaatsen beschikbaar. Hierdoor kunnen belangstellenden zich nog aanmelden.


Genieten van de Duitse Romantiek

Het concert is een avond genieten van de Duitse Romantiek samen met Claudia Couwenbergh, sopraan en Alice Hendriks aan de piano, met liederen van onder andere Robert Schumann, Johannes Brahms, Richard Strauss, Hugo Wolf en Richard Wagner. Tussen de liederen door zal het lied, de componist en de dichter toegelicht worden. Het concert wordt aangeboden door Vrouwengilde Meerssen en Stella Academia. Info opvragen over entree en aanmelden kan tot en met 19 november via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl .

Lees vorig bericht

Concert Synagoge verplaatst naar Stella Maris College

Lees volgend bericht

Tweede Kamerleden: Stop met vrachtvluchten tussen MAA en Luik