Trees Custers-Willems Lid in de Orde van Oranje Nassau

Tijdens het 5×11-jarig bestaansfeest van Stichting Jeugdcarnaval de Haverzekskes Bung, reikte burgemeester Clermonts zondagmiddag een Koninklijke Onderscheiding uit aan Trees Custers-Willems uit Bunde. Custers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zij ontvangt de onderscheiding vanwege haar jarenlange inzet voor onder ander de Haverzekskes, Basisschool Franciscus, Peuterspeelzaal ’t Vliegje en KWF Kankerbestrijding.

Vrijwilligersactiviteiten door de jaren heen
Custers verricht door de jaren heen diverse vrijwilligersactiviteiten. Zo doet zij van 1977 tot heden werkzaamheden in diverse klassen en activiteiten van basisschool Franciscus. Van 1987 tot heden is Custers vrijwilliger voor en bestuurslid bij de Stichting Jeugdcarnaval De Haverzekskes Bung. Van 1988-2016 was Custers peuterleidster op peutercentrum ’t Vliegje. Hier bereidde zij elk jaar weer de allerkleinsten voor op carnaval om hen zo de carnavalscultuur bij te brengen. Sinds 1994 tot heden collecteert zij voor KWF Kankerbestrijding in Bunde.

Lees vorig bericht

Het nieuws besproken: begrotingsvergadering

Lees volgend bericht

Begroting 2020 goedgekeurd na 7,5 uur vergaderen