Caecilia-activiteiten en huldiging jubilarissen harmonie St. Caecilia

Op vrijdag 22 november viert Harmonie St. Caecilia Geulle haar traditionele patronesfeest. De genodigden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in C.C. De Harmoniezaal, waar het feest van start gaat met een gezamenlijke maaltijd.

Jubilarissen
Hierna worden de jubilarissen Inge Hoogers-Janssen, Sanne Thomissen en John Zeegers, die allen hun 25-jarig jubileum vieren, door voorzitter Ger Roumans in de bloemetjes gezet. Na de huldiging van de jubilarissen is er een feestavond.

Opluisteren Caeciliamissen
Traditiegetrouw luistert Harmonie St. Caecilia Geulle de missen op in het Caeciliaweekend. De Caeciliamissen zijn op zaterdag 23 november in de Parochiekerk te Waalsen, aanvang 19:00 uur en op zondag 24 november om 10:15 uur in de St. Martinuskerk te Geulle.

Lees vorig bericht

Nationaal Atelier Weekend: Exposie Meerssen dag 1

Lees volgend bericht

Prinsuitroeping CV de Havermennekes Bunde