Nationaal Atelier Weekend: Exposie Meerssen

In Meerssen wordt het Nationaal Atelier Weekend gehouden met Exposie Meerssen. Dit is een expositie met schilderwerken van Hannie Voncken-Montforts, Bertie Penders-Lahaye, André Knols, Henk Thijssen, José Scheffers-Knols en Marie-Louise Gerets.

Fotogroep de Kiekkast
Vier fotografen van fotogroep ”de Kiekkast” uit Ulestraten zijn uitgenodigd om mee te doen aan de expositie. Een samenwerking die uitnodigt tot een helder geheel van kunstzinnige beeldvormingen.

Bunderstraat
Het Nationaal Atelier Weekend van schilderkunst én fotografiekunst is gratis te bezoeken. De expositie wordt gehouden zaterdag 16 en zondag 17 november tussen 11:00 en 17:00uur. Adres: Bunderstraat 4 Centrum-Meerssen

Lees vorig bericht

Jubileum Haverzekskes 5×11 jaar

Lees volgend bericht

Nationaal Atelier Weekend: Exposie Meerssen dag 2