Lezing IVN: grondwater onder het plateau van Schimmert

IVN Ulestraten organiseert op woensdag 4 december een lezing- en discussieavond. De avond staat onder leiding van Frans Vaessen (Adviseur bescherming grondwater van WML). Het thema van de lezing is:  “grondwater onder het plateau van Schimmert? We drinken het nog steeds”

Interactieve discussie
Die avond zullen diverse onderwerpen in relatie tot WML en waterwingebied in Waterval besproken worden en ter discussie staan om meer inzicht te krijgen in ons drinkwater. De onderwerpen variëren van de bron van Ulestraten tot de drinkwatervoorziening anno 2019. Het is de bedoeling dat er een interactieve discussie ontstaat met diverse invalshoeken.

Waar en hoe laat
Aanvang 19.30 uur in het IVN-lokaal D’n Haamsjeut, Dorpsstraat 1, links onder het gemeenschapshuis D’n Huppel). Iedereen is welkom, ook niet-leden. Nadere informatie: Wim Derks Tel: 043 – 3643740

Lees vorig bericht

KIJK!!! : “raad moet eindelijk volwassen worden”

Lees volgend bericht

Lezing IVN: grondwater onder het plateau van Schimmert