Veer drie wint leedsjeconcour Ulesjtraote

Zaterdagavond heeft de groep Veer Drie in Ulestraten het Ulesjtraotes Leedsjes Konkour gewonnen. Zij deden dit met de schlager “Carnaval in Ulesjtraote”.

Opening carnavalsseizoen
Veer drie wordt gevormd door Sylvia Nijsten, Miranda Last en Linda Vankan. Zij wisten in de Notenbalk de harten van de jury en het publiek te winnen. Het ULK is de opening van het nieuwe carnavalsseizoen van CV de Kuutebieters uit Ulestraten.

Sjeigelentaire wint in Meerssen
Ook in Meerssen is de carnavalsschlager gekozen. Dit jaar won Sjeigelentaire met de schlager “Vaste nao de vastelaovend”. De wedstrijd werd onder auspiciën van CV de Aanhawwersj gehouden bij de Keizer in Meerssen.

Lees vorig bericht

Informatieavond over waterstof en de rol van waterstof in de Energie Transitie

Lees volgend bericht

Het nieuws besproken: kunst & pinakels