Prinses Marjo de nieuwe prinses in Geulle

Zondagmiddag is in Geulle Marjo Kengen-Troquet uitgeroepen tot Schrikeljaarprinses van vv de Bokkerieërs. Dit gebeurde in de harmoniezaal. Zij gaat in Geulle voorop als Prinses Marjo de eerste.

Dialectmis
De dag voor de Bokkerieërs begon met de traditionele dialectmis. Deze werd opgeluisterd door fanfare St. Martinus en het Gäöls mannenkoor. Ook aftredend prins Maurice was bij de viering aanwezig. Na de mis trok het hele gezelschap naar de harmoniezaal waar na het aftreden van prins Maurice, Prinses Marjo vanachter het doek tevoorschijn kwam.  Na de proclamatie werd zij door iedereen, waaronder haar dochter en echtgenoot, gefeliciteerd (zie ook het fotoboek onder het kopje meer in beeld).

Lees vorig bericht

Herstelwerkzaamheden stormschade Basiliek stilgelegd

Lees volgend bericht

Prinses Marjo prinses van Geulle