Aan de Pas naast beste leerbedrijf van Nederland ook derde in alle sectoren

Foto: Marcel van Hoorn.

Woonbegeleidings- en activiteitencentrum Aan de Pas in Bunde is uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Nederland voor mbo-studenten binnen de sector Zorg, Welzijn en Sport én is geëindigd in de top drie van alle sectoren. Maandagavond maakte Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) dit bekend tijdens het Ambassadeursgala.

Zestien finalisten
Uit een recordaantal van 1.600 voordrachten heeft een jury bestaande uit vertegenwoordigers van studenten, docenten, scholen en het ministerie van OCW 28 juni jl. de acht beste leerbedrijven en acht beste praktijkopleiders gekozen, waaronder WBC Aan de Pas. Maandagavond tijdens het Ambassadeursgala 2019 werd de landelijke winnaar voor alle sectoren bekendgemaakt. SGL Aan de Pas eindigde bij de laatste drie in alle sectoren.

Trots op deze erkenning
WBC Aan de Pas was bijzonder verrast met het winnen van de landelijke titel in hun sector én een top drie plek bij alle sectoren. Carl Olivers, praktijkopleider bij SGL Aan de Pas: “Het was spannend tot het laatste moment. Ondanks dat we niet eerste voor alle sectoren zijn geworden overheerst een gevoel van trots op deze erkenning. Het bevestigt dat we heel goed bezig zijn. Het was een heel bijzondere en verbindende dag voor ons allemaal” aldus Olivers.

Lees vorig bericht

Graffiti gespoten op muur Markt Meerssen

Lees volgend bericht

Raadsvergaderingen niet vanaf januari maar vanaf april in de Proosdij