Pop-Up Visietheek in centrum Meerssen

Het gemeentebestuur riep inwoners op om mee te denken over de toekomstvisie voor het centrum van Meerssen. Om dit mogelijk te maken konden inwoners afgelopen donderdagmiddag een bezoek brengen aan een pop-up Visietheek in een winkelpand aan de Beekstraat in Meerssen. In de Visietheek konden inwoners van Meerssen hun droom over het centrum dromen. Aan de hand van themakaarten konden zij deze droom tot leven brengen. Ook wethouder Gulikers kwam een kijkje nemen. De suggesties van de bezoekers van de Visietheek worden meegenomen in de toekomstvisie centrum Meerssen.

Pop Up Visietheek in centrum Meerssen

Lees vorig bericht

Tussenvonnis in geschil gemeente Meerssen en camping de Boskant

Lees volgend bericht

Na dit seizoen einde samenwerking SV Meerssen en trainer