Nieuw Havermennekes Prinsenpaar Stefan en Chantal

Op het Agnesplein in Bunde zijn zondag Stefan Stijns en Chantal Stijns-Frissen uitgeroepen als prins en prinses van cv de Havermennekes in Bunde. Zij volgen Prins Guy en Prinses Kyara op. Beide zijn bekend met carnaval. Zo liep de prins in diverse optochten en speelt hij trompet. De prinses heeft als voorbeeld haar vader Louis die samen met haar moeder Jeanny in 1985 prins en prinses van de Havermenekkes waren. De uitroeping werd aandachtig gevolgd door Guusje en Gwen de twee dochters van het Prinsenpaar.

Nieuw Havermennekes Prinsenpaar Stefan en Chantal

Lees vorig bericht

Prins Stefan en Prinses Chantal regeren over Havermennekesriek

Lees volgend bericht

Programmering komende week: Harmonie St. Agnes concert, Sinterklaas Journaal & Muzikale Taofel