Prins Stefan en Prinses Chantal regeren over Havermennekesriek

Na het aftreden van Prins Guy en Prinses Kyara zondag op het Agnesplein was het tijd om het nieuwe Prinsenpaar voor te stellen aan het volk van Bunde. Stefan Stijns en zijn vrouw Chantal kwamen tevoorschijn als het nieuwe Prinsenpaar van CV de Havermennekes.

Bekend met carnaval
Beide zijn bekend met carnaval. Zo liep de prins in diverse optochten en speelt hij trompet. De prinses heeft als voorbeeld haar vader Louis die samen met haar moeder Jeanny in 1985 prins en prinses van de Havermenekkes waren. De uitroeping werd aandachtig gevolgd door Guusje en Gwen de twee dochters van het Prinsenpaar. Zie ook het fotoboek elders op de site.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 24-11-2019: Paniek in het centrum, Het schrijnend verhaal van Ismail & Zorgen om Meerssense boerenbedrijven

Lees volgend bericht

Nieuw Havermennekes Prinsenpaar Stefan en Chantal