Inzamelingsactie op Stella Maris College voor de Ruggesteun

Juupu heeft afgelopen dinsdag op het Stella Maris College in Meerssen een inzamelingsactie voor stichting de Ruggesteun georganiseerd. Volgens de organisatie was de inzamelingsactie een groot succes. Ook wethouder Heusschen kwam kijken hoe de inzamelingsactie verliep. De scholieren komen zondag 15 december tijdens de live-uitzending van de inzamelingsactie voor de Ruggesteun hun verhaal doen.

Juupu
Juupu is een initiatief van Juul en Puck Knols. Hun doel is om jongeren in aanraking te laten komen met armoede. Dit doen ze door bijvoorbeeld inzamelingsacties te organiseren door jongeren voor de lokale voedselbanken. De acties worden georganiseerd door jongeren zelf.

In december 2018 werd er voor het eerst een start gemaakt met het initiatief op het Stella Maris.

December 2018

Live-uitzending
De scholieren van het Juupu-team van het Stella Maris komen hun verhaal doen op zondag 15 december tijdens de live-uitzending van de Inzamelingsactie voor de Ruggesteun. Wilt u ook meehelpen met de inzamelingsactie voor de Ruggesteun? Dat kan! Ga naar www.meervandaag.nl/ruggesteun voor meer informatie.

Wilt u graag een voedselpakket doneren, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u dit jaar ook online een pakket doneren. Ga dan naar www.steunruggesteun.nl.

Meer over dit onderwerp komende zondag, maandag en dinsdag Meer Actueel.

Lees vorig bericht

Opendag bijenpaviljoen Vaeshartelt

Lees volgend bericht

Winkelleegstand begin 2019 gemeente Meerssen 10%