Winkelleegstand begin 2019 gemeente Meerssen 10%

Foto: archief meer vandaag

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft in opdracht van het Interprovinciaal Overleg en het Ministerie van Binnenlandse Zaken een inventarisatie gedaan naar de winkelleegstand in Nederland. Hieruit blijkt dat op 1 januari 2019, in de gemeente Meerssen een winkelleegstand was van 10%.

Zuid-Limburg
Verder is in het onderzoek te zien dat in heel Zuid-Limburg de winkelleegstand 10% is. Hierdoor loopt de gemeente Meerssen niet uit de pas. Voor de hele provincie geldt een winkelleegstand van 9%. Dit komt omdat in Noord en Midden Limburg een winkelleegstand is van 7%, aldus het CBS. Limburg is landelijk koploper wat winkelleegstand betreft.

Foto: archief meer vandaag.

Lees vorig bericht

Inzamelingsactie op Stella Maris College voor de Ruggesteun

Lees volgend bericht

Sint en Piet bezochten de weekmarkt