Kerstconcert Gäöls Mannenkoor

Zondag 22 december organiseert het Gäöls Mannenkoor GMK weer het jaarlijkse Kerstconcert in de Parochiekerk van Waalsen-Moorveld. Het GMK heeft een aantal nieuwe liederen ingestudeerd die tijdens dit concert worden uitgevoerd, zoals: A Gentlemen’s Christmas, Adeste Fideles en Joy to the World. Het Gäöls Mannenkoor staat onder leiding van Paul Mestrom.

Chant-Eur en Gemengd Kerkelijk Zangkoor
Aan het Kerstconcert wordt medewerking verleend door Kamerkoor Chant-Eur en het Kerkelijk Zangkoor van de parochie. Chant-Eur bestaat uit een aantal enthousiaste en ervaren amateurzangers. De leiding is in handen van Paul Mestrom, tevens oprichter van het Kamerkoor. Enkele malen per jaar treedt Chant-Eur voor het voetlicht met een breed repertoire van zorgvuldig gekozen werken. Tijdens dit Kerstconcert worden een aantal werken van hedendaagse Britse componisten uitgevoerd. De Britse koortraditie is alom bekend. Het Gemengd Kerkelijk Zangkoor verzorgt regelmatig de liturgische gezangen tijdens de diensten in de kerk van Waalsen-Moorveld. Daarnaast omvat het repertoire ook profane muziek. Paul Lemmens is de dirigent van het koor.

Iedereen welkom
Iedereen is welkom bij dit Kerstconcert, dat plaatsvindt op zondag 22 december. Aanvang 14.30 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige gave na afloop wordt zeer op prijs gesteld. Vervolgens kan men genieten van een gezellige nazit in Gemeenschapshuis de Kollekamp gelegen naast de kerk.

Iedere woensdagavond repetitie
Wie enthousiast geworden is over koormuziek, kan nader kennismaken met het Gäöls Mannenkoor. Iedere woensdagavond repeteert het koor in de Kollekamp van 19.30 – 21.30 uur.

Lees vorig bericht

INFORMATIEBIJEENKOMST WERKZAAMHEDEN MEERSSEN-CENTRUM

Lees volgend bericht

Kerstconcert Gäöls Mannenkoor