Kerstwensboom op het marktplein in Geulle

Evenals voorgaande jaren wordt er op het Marktplein in Geulle weer een Kerstwensboom geplaatst. Dit jaar voor de 5e keer, een lustrum dus. Om dit niet ongemerkt voorbij ter laten gaan heeft het Buurt Netwerk Geulle besloten met de sponsorgelden iets te doen voor kansarme kinderen. Deze kinderen willen ze graag met kerstmis een mooi kerstcadeau schenken.

Scouting en Ondersteboven
Vrijdagavond 6 december, 19.00 uur zal Scouting Geulle behulpzaam zijn bij het aanbrengen van de verlichting. Op vrijdag 13 december om 10.00 uur zijn het de kinderen van groep 5 en 6 van basisschool Ondersteboven die dan met hun zelfgemaakte kerstversieringen de Kerstwensboom feestelijk aankleden. Het geheel wordt aangevuld met de wensen, ingebracht door ondernemers uit Geulle die allen bijdragen in de kosten.

Wethouder
Wethouder Marly Heusschen zal namens de gemeente Meerssen aanwezig zijn en de kinderen toespreken. Muzikale medewerking wordt verzorgd door Mario, een bekende en veelzijdige artiest in onze regio. Misschien dat ook de Kerstman langs komt. De koffie of thee en chocomel voor de kinderen staan klaar.

Lees vorig bericht

Voorleeslunch met muziek in kerstsfeer

Lees volgend bericht

Kerstwensboom op het marktplein in Geulle