40ste Oudejaarswandeling in Ulestraten

Zondag, 29 december wandelt IVN Ulestraten voor de 40e keer onder leiding van Fred Erkenbosch in en rond de mooie omgeving van Ulestraten. Ook dit jaar is er weer een mooie route voor uitgezet. Deze wandeling voert door een landschap dat voortdurend verandert.

Wijngaardsberg
Aan de rand van het Plateau van Schimmert ligt de Wijngaardsberg met zijn wijngaarden en de Wijngaardsberghof, een bijzondere hoeve. De das, ons grootste inheemse landroofdier, is op en rond het plateau nadrukkelijk aanwezig, dat is te zien aan de vele burchten en wissels. Beneden in het dal ligt Waterval een on-Nederlands gehucht, omgeven door een mooie en bijzondere natuur.

Hoogtepunten
Kortom een jubileumwandeling waarin heel wat “hoogtepunten” aanwezig zullen zijn. Na het zwaar tafelen tijdens de kerstdagen is deelnemen aan deze wandeling een goede reden om weer te bewegen en te genieten van een bijzondere omgeving.
Zoals gebruikelijk is er na afloop een samenkomst, ditmaal in de Wijngaardsberghof.

Vertrek
Er wordt vertrokken om 14.00 uur op de parkeerplaats bij de Wijngaardsberghof 1 op de Wijngaardsberg in Ulestraten. Nadere informatie: Fred Erkenbosch Tel: 06 – 82987793.

Lees vorig bericht

Scouting Geulle organiseert kerstmarkt en vredeslicht

Lees volgend bericht

40ste Oudejaarswandeling in Ulestraten