Scouting Geulle organiseert kerstmarkt en vredeslicht

Het Vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken in Bethlehem en daarna verspreid over de hele wereld. Zo ontstaat er al meer dan 25 jaar vlak voor Kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht. Ook Scouting Geulle ontvangt het Vredeslicht en wil dit graag met iedereen delen, zodat er samen een keten van licht wordt gevormd, als teken van vrede en vriendschap.

Kerstmarkt
Naast het Vredeslicht is er ook een kerstmarkt waar leden van Scouting Geulle hun zelfgemaakte knutselwerkjes presenteren en verkopen, zoals kaarsen, kaarsenhouders en kerstkransjes. Bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie of warme chocolademelk met slagroom, of een glaasje fris of glühwein met een oliebol, wafel, portie friet met zuurvlees, of broodje knakworst.

Deuren open
De scoutinggroep opent haar deuren om de bezoekers te ontvangen op zaterdag 21 december van 15.00 – 21.00 uur. Het adres is Hulserstraat 17 te Geulle. Om het Vredeslicht te ontvangen raadt scouting aan om zelf een lantaarn of iets dergelijks mee te nemen om het licht makkelijk te vervoeren. Natuurlijk kunnen bezoekers zelf een kaars of waxinelichtje meenemen, maar deze zijn ook ter plekke bij scouting, tegen een kleine vergoeding, te krijgen. Meer informatie is te vinden op vredeslicht@scoutinggeulle.nl.

Lees vorig bericht

Tweede pinakel van Basiliek gehaald en controle andere pinakels

Lees volgend bericht

Scouting Geulle organiseert kerstmarkt en vredeslicht