Tweede pinakel van Basiliek gehaald en controle andere pinakels

Met een grote kraan en een bakje voor personen is er dinsdag een tweede pinakel van de Basiliek gehaald. Deze pinakel stond los op zijn voetstuk en zorgde voor een onveilige situatie. Daarnaast heeft er een controle plaatsgevonden aan de andere pinakels. Bij deze controle was pastoor van Meijgaarden en wethouder Gulikers aanwezig. Met hun aanwezigheid onderstreepten zij dat het kerkbestuur en de gemeente hand in hand gaan om de Basiliek te blijven onderhouden en te behouden voor de toekomst. Vanaf de markt werd het tafereel gadegeslagen door leden van het kerkbestuur, bewoners van de markt en voorbijgangers. Onze fotograaf mocht mee naar boven en dat leverde mooie plaatjes op.

Pinakel Basiliek verwijderd en controle overige pinakels

Lees vorig bericht

Nieuwjaarsreceptie gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Scouting Geulle organiseert kerstmarkt en vredeslicht