Bijeenkomst Goed voor Elkaar

Vrijdag 13 december is de laatste bijeenkomst van Goed voor Elkaar in 2019. Deze bijeenkomst begint om 14.00 uur in gemeenschapshuis D’n Huppel in Ulestraten. De bijeenkomst gaat over de realisatie van een huiskamer in Ulestraten. 

Huiskamerproject
Op dit moment is actueel de start van de huiskamer in Ulestraten. Om de aanwezigen meer te vertellen over het huiskamerproject is wethouder Marly Heusschen te gast. Zij licht het ontstaan en het belang van het huiskamerproject toe. Vervolgens is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Kerstsgedichten
Na de pauze brengen Jo en Marjo van Es de aanwezigen in Kerstsfeer met het voorlezen van kerstgedichten.

Lees vorig bericht

Alliantie roept op tot maatschappelijke kosten-batenanalyse MAA

Lees volgend bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar