Kerst Inn Rothem een feest van humor en sfeer

Afgelopen zaterdag is in Rothem weer de jaarlijkse Kerst Inn gehouden. Dit gebeurde in een sfeervolle Kerstambiance. De Koel was uitverkocht. Tijdens de middag was er gezorgd voor een humorvol maar ook even een serieus programma. Zo kwam pastoor van Meijgaarden vertellen hoe het Kerstverhaal in elkaar steekt. Verder traden Thei Breuer en Hay Dolmans op. Werd een tombola gehouden en begon de middag met een kerstdiner. Ook traden de toppers uit Rothem en Weert, het zangduo Frenk en Ger op en was de muzikale touch van de middag in handen van Con Gerards. De organisatie kijkt terug op weer een geslaagde Kerst Inn. Fotograaf Rob Creemers legde de hoogtepunten met zijn camera vast.

Kerst Inn Rothem 2019

Lees vorig bericht

Meer Actueel 8-12-2019: Kerstbomen volop in de verkoop, Scouting Geulle versiert kerstboom & Alzheimer

Lees volgend bericht

Smikkeltocht Fanfare Sint Martinus goed bezocht