Harmonische wintermiddag Geulle

Ieder jaargetijde heeft zo zijn karakter. Een druilerige grijze donkere namiddag in december, u gaat een deur door en dan meteen de verwelkoming met warmte, gemoedelijkheid, een lekker drankje en gezellige sfeer. Als dit ook nog eens gepaard gaat met hartstochtelijk uitgevoerde muziek ontstaat een mooie december namiddag.

Harmoniezaal
Zo’n namiddag is de Harmonische wintermiddag van Harmonie St. Caecilia Geulle. Dit jaar wordt deze middag gehouden op zaterdag 14 december vanaf 16.00 uur in Cultureel Centrum De Harmoniezaal in Geulle. De allerjongste en beginnende muzikanten in opleiding krijgen de gelegenheid hun opgedane kunde op de bühne te brengen.

Kennismaking met de vereniging
De harmonie hoopt iedereen zaterdagmiddag 14 december te ontmoeten. Een speciaal welkom voor alle ouders, oma’s en opa’s en andere familieleden. Mocht u of uw kind graag een instrument willen gaan bespelen dan is deze middag een goede manier om een keer met onze vereniging kennis te maken.

Lees vorig bericht

Stralende lichtjes in de gemeente voor Kerst

Lees volgend bericht

Harmonische wintermiddag Geulle