De Kloomp annuleert alle optredens tijdens het carnavalsseizoen

Op Facebook heeft de Kloomp laten weten dat de groep dit carnavalsseizoen niet meer zal optreden. Het herstel van een hersenbloeding van leadzanger Luc Volders gaat langer duren. “Volgens de artsen is het niet te verantwoorden dat vanaf 1 januari weer vol aan de gang wordt gegaan met optredens en andere fratsen die bij de carnavaleske bezigheden horen van het cultuurgezelschap De Kloomp,”

Volgend jaar weer paraat
De Kloomp vervolgt hun bericht op Facebook “Dit heeft ons doen besluiten om alle optredens die deze carnavalsperiode gepland stonden te annuleren. De revalidatie duurt zeker 1 jaar volgens de ervaringsdeskundigen. Wij staan volgend jaar weer paraat en geven dan als eerste de voorkeur aan de verenigingen en organisaties waar wij dit jaar helaas hebben moeten afzeggen. Met pijn in ons vastelaoveshart nemen wij dit besluit maar u moet ook begrijpen dat wij geen onverantwoorde dingen kunnen gaan doen tijdens een zeer intensieve revalidatie. Wij hopen op uw aller begrip.”

Lees vorig bericht

Provincie: gemeente Meerssen heeft financiën op orde

Lees volgend bericht

Poppenkastvoorstelling Kerstbomen dromen in de bieb