Wensen in Kerstwensboom Geulle opgehangen

Na de lichtjes in de Kerstwensboom op de markt in Geulle , hebben de kinderen van groep 5 en 6 van BS Ondersteboven vrijdagochtend hun kerstwensen in de boom gehangen. Wethouder Heusschen praatte het geheel aan elkaar. Zij is samen met het buurtnetwerk Geulle een van de initiatiefnemers van de Kerstwensboom. Dit jaar gebeurde het inhangen van de wensen voor de vijfde keer. Het buurtnetwerk Geulle heeft dit jaar ervoor gezorgd dat kinderen van gezinnen die het niet breed hebben een kerstcadeau ontvangen. De Kerstman blies een deuntje op zijn tuba en Mario Biesmans zorgde voor sfeermuziek op de markt.

Wensen in Kerstwensboom Geulle opgehangen

Lees vorig bericht

Marsna Erepenning voor Dré Knols uit Meerssen

Lees volgend bericht

Bijeenkomst Goed voor Elkaar met als thema Huiskamerproject