Bijeenkomst Goed voor Elkaar met als thema Huiskamerproject

Afgelopen vrijdag was in Ulestraten de laatste bijeenkomst van Goed voor Elkaar in 2019. De bijeenkomst ging over de realisatie van een huiskamer in Ulestraten. Wethouder Marly Heusschen was een van de sprekers. Zij lichtte het ontstaan en het belang van een huiskamerproject toe. Nicolle Ramakers vertelde haar verhaal over het ontstaan en de activiteiten van de Ketel in Meerssen. Corrie Nelissen onderstreepte het belang van een hoeskamerproject in Ulestraten. Jo en Marjo van Es droegen eigen gedichten voor en brachten de aanwezigen al een beetje in Kerststemming.

Bijeenkomst Goed voor Elkaar over Huiskamerproject

Lees vorig bericht

Wensen in Kerstwensboom Geulle opgehangen

Lees volgend bericht

Nieuwjaarswandeling Bunde Beweegt