Eerste uur: 1435 producten ingezameld

Het eerste uur van de inzamelingsactie is net voorbij. Er zijn al 1435 langhoudbare producten ingezameld voor stichting de Ruggesteun. Deze producten zijn voor Meerssenaren met een kleine beurs. De inzamelingsactie duurt nog tot 17.00 uur vandaag.

Komt u ook uw steuntje bijdragen? U bent van harte welkom om in zorgcentrum Beukeloord een voedselpakket te komen doneren. Lukt het niet om langs te komen? Doneer dan online via www.steunruggesteun.nl

U kunt onze uitzending live zien via radio en tv. Meer Vandaag is o.a. te ontvangen via Ziggo digitaalkanaal 47 en KPN Glasvezel 1337.
Voor meer frequenties: Kijk hier voor frequenties. Ook kunt u kijken via de livestream:
https://www.meervandaag.nl/livestream/meertv.php

Lees vorig bericht

Inzamelingsactie voor de Ruggesteun is gestart

Lees volgend bericht

Santa’s Run trok weer door Zuid Limburg