Inzamelingsactie voor de Ruggesteun: vandaag LIVE

Meer Vandaag zendt vandaag op zondag 15 december de inzamelingsactie voor stichting de Ruggesteun live uit via TV en Radio. De uitzending is in zorgcentrum Beukeloord. De live-uitzending begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Meer Vandaag hoopt op deze dag zoveel mogelijk voedselpakketten in te zamelen voor Meerssenaren met een kleine beurs. U zelf kunt hier ook aan bijdragen, door langs te komen en een voedselpakket te brengen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan kunt u ook een pakket online bestellen via www.steunruggesteun.nl.

Meer Vandaag is o.a. te ontvangen via Ziggo digitaalkanaal 47 en KPN Glasvezel 1337.
Voor meer frequenties: Kijk hier voor frequenties

Lees vorig bericht

Vernieling van Kerstverlichting in het centrum

Lees volgend bericht

Raadsvergadering in Proosdij: “wethouder had ons eerder moeten informeren”