BKB kunstgroep expositie in Erfgoedhuis geopend

Afgelopen vrijdag heeft Wethouder Marly Heusschen de expositie van de BKB kunstgroep in het Erfgoedhuis geopend. Tijdens deze expositie laten 10 kunstenaars uit Meerssen en omgeving hun werk zien. Het betreft schilderijen, van abstract tot figuratief, iconen, keramiek, werken van steen, bronzen beelden en textiele werkvormen. Elke week staat één van de kunstenaars centraal. U kunt deze ‘kunstenaar van de week’ persoonlijk ontmoeten en met hem/haar in gesprek gaan op de zondagmiddag. De tentoonstelling duurt van 15 december 2019 tot en met 16 februari 2020. De openingstijden zijn op zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en door de week hetzelfde als de openingsuren van het gemeentelijke Klant Contact Centrum, Markt 50 te Meerssen. Dit is van maandag t/m woensdag 09:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 09:00 tot 20:00 uur.

BKB expositie in Erfgoedhuis geopend

Lees vorig bericht

Mark van Bommel ontslagen bij PSV

Lees volgend bericht

Kerstmarkt bij KunstInKlei in Geulle