Mark van Bommel ontslagen bij PSV

Op de website van PSV meldt de directie dat de samenwerking met trainer Mark van Bommel is beëindigd. Als reden noemt de directie “de maar voortdurende serie van negatieve resultaten”.

Pijnlijke beslissing
“Het verval is te groot en PSV-onwaardig”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands namens de clubleiding. “De wedstrijden zijn de meetmomenten, maar het proces er omheen is ook bepalend. We monitoren dat intensief. PSV is een club waar we elkaar proberen te helpen en ondersteunen. Dat is ook in de voorbije maanden zo geweest. Het clubbelang heeft altijd voorop gestaan De evaluatie heeft uiteindelijk in deze pijnlijke beslissing geresulteerd. We hebben er met z’n allen alles aan gedaan om het tij te keren. Dat is helaas niet gelukt.” Van Bommel was bezig met het tweede seizoen bij PSV.

Lees vorig bericht

Kerstconcert Meerssen Mannenkoor in Rothem

Lees volgend bericht

BKB kunstgroep expositie in Erfgoedhuis geopend