Bunde Beweegt: gratis kennismaking met Old Star Tennis

Old Star Tennis is een beweegactiviteit voor 50+-ers op een tennisbaan met een tennisracket en een tennisbal. Plezier in bewegen staat centraal. Old Star Tennis wordt gegeven door Bjorn Boumans, één van de trainers van Tennisclub Bunde. Bjorn zorgt voor professionele begeleiding met veel aandacht voor de eigen beweegmogelijkheden van de deelnemers.

Lichtgewicht racket
Er wordt begonnen op een kleiner speelveld wat makkelijker te belopen is. De deelnemers gebruiken een lichtgewicht racket dat eenvoudig te hanteren is. Er wordt gespeeld met een rode (zachtere) tennisbal die de spelers meer tijd geeft om de bal te slaan. Naast samen bewegen is het sociale aspect belangrijk: eerst samen tennissen en daarna nog samen een drankje drinken.

Proeflessen
Om kennis te kunnen maken met Old Star Tennis biedt Bunde Beweegt een aantal gratis proeflessen aan. Deze worden gehouden op vrijdag 10, 17 en 24 januari 2020 van 11.30-12.30 uur op de binnenbanen van TEN The Lifestyle Company aan de Molenveldweg 18 in Meerssen. Deelnemers kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@eventserve.nl of bellen met Bjorn Boumans op 06-53783684. Rackets zijn aanwezig, u hoeft alleen te zorgen voor makkelijk zittende kleding en schoenen.  

Lees vorig bericht

Sjeigelenteire in halve finale LVK

Lees volgend bericht

Bunde Beweegt: gratis kennismaking met Old Star Tennis