Bedankt!

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd tijdens de inzamelingsactie voor de Ruggesteun. Dankjewel voor de 7657 producten!

De inzamelingsactie Meer Vandaag voor de Ruggesteun is opnieuw een groot succes gebleken. Meerssen liet zich ook dit jaar weer van haar beste kant zien. Er werden de afgelopen week opnieuw veel lang houdbare levensmiddelen ingezameld. De eindstand van de actie is donderdag 19 december bekend gemaakt en bedraagt in totaal 7657 producten en 766,10 euro aan geldelijke donaties.

Live uitzending Meer Vandaag
Zondag 15 december verzorgde de lokale omroep Meer Vandaag in samenwerking met de Ruggesteun en ontmoetingspunt de Ketel een live uitzending. Tijdens deze uitzending konden inwoners, verenigingen, stichtingen en bedrijven lang houdbare producten doneren aan de Ruggesteun. Om 17:00 uur werd de voorlopige eindstand van 6339 producten bekend gemaakt.

Basisschool de Wereldster
De kinderen van de basisschool De Wereldster doneerden echter ook dit jaar weer een groot aantal producten. Donderdag konden vrijwilligers van de Ruggesteun een groot aantal dozen met levensmiddelen, in totaal 749 producten, bij de school ophalen.

JuuPu
Ook jongerenbeweging JuuPu liet zich dit jaar niet onbetuigd. Zij hielden verschillende inzamelingsacties bij verschillende scholen en doneerden in totaal 420 producten aan de Ruggesteun.

Lees vorig bericht

Kersttreffen WBC Aan de Pas

Lees volgend bericht

Tweede editie Keersjmes in Meersje