Kerstavond in Waterval

Ook aan de bosrand in Waterval worden er aan de kerststal op kerstavond elk jaar kerstliederen  gespeeld, waarbij glühwein en warme chocomel wordt geschonken, door kinderen liedjes op de blokfluit worden gespeeld en een kerstgedicht wordt voorgelezen. Omdat het dit jaar de laatste keer was dat het saxofoonkwartet kwam spelen, én omdat er dit jaar voor het eerst in 25 jaar weer een baby in Waterval was geboren, besloten de buurtleden gezamenlijk dat deze kerstavond een extra kersttintje mocht krijgen, in de vorm van een levende kerstgroep. Het werd voor alle aanwezigen het begin van een heel bijzondere kerstavond.

Foto’s: Romy van Es

Kerstavond in Waterval

Lees vorig bericht

Nieuwe opzet Breincafé

Lees volgend bericht

Lezing: Hippe voedingsadviezen: Hype of heilzaam