Natuurroute van Meers naar Maasband

Zondagmiddag 19 januari kunnen wandelliefhebbers met IVN gidsen van IVN Meerssen een wandeling maken vanuit Meers naar de Maasband. Door de verbreding van de stroomgeul en verlaging van de oevers van de Grensmaas is er een nieuw aaneengesloten natuurgebied ontstaan van zo’n duizend hectare, met afwisselende landschappen: ruige bossen, grasvelden, struikgewassen, begraasd door wilde paarden en runderen en met veel bijzondere planten en diersoorten. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

Vertrek
Start 13:30 uur vanaf parkeerplaats achter het station van Meerssen (zo mogelijk carpoolen) vertrek van de wandeling om 14:00 uur vanaf de Kerk van Meers, Schoolsteeg 1, 6181NM Elsloo. Contactpersoon: Riekie Notten 043 3645416 en Wil Lemmens 06 53654590

Lees vorig bericht

Nieuwe aflevering Kunstzinnig Meerssen met Anne Barneveld

Lees volgend bericht

Inwoners tevreden over dienstverlening gemeente