Nieuwe aflevering Kunstzinnig Meerssen met Anne Barneveld

In de serie Kunstzinnig Meerssen heeft Jacques Giesen een ontmoeting met Anne Barneveld ,beeldend kunstenaar. Barneveld is woonachtig in Meerssen. Ze werd geboren in Apeldoorn en studeerde in Maastricht aan de Academie voor Toegepaste Kunsten de opleiding Monumentale Vormgeving. In de documentaire vertelt ze over haar werk en laat aan de hand van de getoonde schilderwerken zien wat schilderen met haar doet. Bovendien komt een fantastisch perspectief van leven tot expressie in kleurrijke, sfeervolle beelden, zowel abstract als figuratief.

Kunstzinnig Meerssen is te zien bij meer vandaag vanaf zondag 5 januari vanaf 08:00 uur tot woensdag 8 januari 01:00 uur.

I.v.m. een verhuizing is er die week GEEN Meer Actueel.

Lees vorig bericht

Inwoneraantal gemeente Meerssen gedaald

Lees volgend bericht

Natuurroute van Meers naar Maasband